Neem persoonlijk contact met ons op

Je kunt onze afdeling Woonservice bereiken via (020) 621 43 33. Of stuur een mail naar info@lievendekey.nl. We zijn bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 16.30 uur. Ook ben je welkom bij onze wijkkantoren. Kijk hier voor de spreekuren.

Lieven de Key stapt over op een nieuw ICT-systeem. We verwachten daarom tussen 29 april en 20 mei meer telefoontjes en e-mails. Hierdoor kan de wachttijd aan de telefoon iets langer zijn dan dat je gewend bent of duurt het iets langer voor je antwoord krijgt per e-mail.

Je online account

Via je online account kun je antwoorden vinden op vragen en lees je hoe je zaken rondom huren en wonen op orde brengt.


Lieven de Key stapt over op een nieuw ICT-systeem. Hierdoor is het tijdelijk niet mogelijk om via je account meldingen en betalingen te doen en je betaaloverzicht te bekijken. We helpen je in deze periode natuurlijk graag via e-mail of telefoon.

Adres

Hoogte Kadijk 179
1018 BK, Amsterdam

Bekijk hier de routeplanner

Postadres

Postbus 2643

1000 CP AMSTERDAM

Parkeren kan in de buurt

Het kantoor heeft geen parkeerplekken voor auto’s van medewerkers en bezoekers. Je kan je auto parkeren op de openbare parkeerplekken in de buurt van de Hoogte Kadijk. Parkeerkosten zijn voor eigen rekening. Voor fietsen, scooters en motoren zijn gratis parkeerplekken op de stoep van de Hoogte Kadijk.

Aanvullende informatie

KvK 41215563

BTW 8094.47.964 B01