Verbeteren en verduurzamen

Om de woningen te verbeteren en verduurzamen voeren we verschillende werkzaamheden uit binnen en buiten de woningen. Op verschillende plekken wordt het complex beter geïsoleerd. Dit zijn de vloer van de begane grond, de vloer van de bergingen op zolder en de buitenkant van de achtergevel. Verder worden nieuwe kozijnen in de achtergevel geplaatst en wordt het hout en de isolatie van de buitengevels geschilderd. Op het dak worden zonnepanelen geplaatst die elektriciteit opleveren voor de woningen en verlichting in het complex.


Aan de binnenkant van het complex worden ook de trappenhuizen geschilderd. Verder wordt de veiligheid verbeterd, door de kozijnen aan te passen en brandveiligere voordeuren te plaatsen in het trappenhuis. Tot slot wordt in de woningen mechanische ventilatie geïnstalleerd. Zo komt gemakkelijker verse lucht in de woning waardoor woningen meer comfortabel worden en de kans op schimmel in de woning kleiner wordt.

Planning

Meer dan 70% van de bewoners heeft ingestemd met de werkzaamheden. Daarom zijn wij gestart met het voorbereiden van de werkzaamheden. Met het uitvoeren van de werkzaamheden starten we naar verwachting in het derde kwartaal van 2019.

Vragen?

Voor vragen over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met Jamila Belbachir de gebiedsbeheerder van De Key, via: jamila.belbachir@dekey.nl.


Verder kunt u alles nalezen in ons projectplan.


Download hier ons projectplan.