Renovatie van De Punt

De Key gaat De Punt renoveren. Dat betekent een grote opknapbeurt van de woningen. De woningen kunnen na de renovatie zeker weer voor 25 jaar mee. In 2020 wordt het plan verder voorbereid.

Waaruit bestaat de renovatie?

Tijdens de werkzaamheden krijgen de woningen een nieuw dak en nieuwe houten kozijnen. We repareren het metselwerk, ondervloeren en balken en vervangen oude badkamers en keukens. De ventilatie en brandveiligheid worden verbeterd en de elektrische installatie wordt vernieuwd, waardoor gasloos koken mogelijk wordt.

Wanneer start de renovatie?

We verwachten in 2021 te starten met de renovatie van de eerste woningen. Wij hebben zeker het hele jaar 2020 nodig om het plan goed voor te bereiden. Die tijd is nodig voor de volgende zaken:

  • een inspectie in uw woning;
  • overleg met de bewonerscommissie;
  • overleg met onder andere de gemeente over vergunningen;
  • voorbereiden van het renoveren van een proefblok met een modelwoning.

Hoe lang gaat de renovatie duren?

De renovatie van alle woningen duurt een aantal jaren. Hoe lang de werkzaamheden per woning duren weten we pas als het plan verder uitgewerkt is.

Moet ik tijdens de renovatie mijn huis uit?

Dat is nu nog niet bekend. Voor bewoners die tijdens de renovatie niet in hun woning kunnen blijven, regelen wij een wisselwoning of logeerwoning, zo mogelijk in de buurt. Alle afspraken over wisselwoningen, vergoedingen en de begeleiding van bewoners staan in het sociaal plan, dat we samen met de bewonerscommissie gaan maken.

Projectteam De Key

Via spreekuren en flyers houden we de bewoners op de hoogte. Heb je vragen? Het projectteam van De Key beantwoordt deze graag. Stuur een e-mail naar vogelpunt@dekey.nl. Het projectteam bestaat uit:

  • Erik Stolp (gebiedsbeheerder Noord)
  • Siebe van Doornik (technisch projectleider)
  • Annelies Wester (medewerker Vastgoed)
  • Mira Smid (projectontwikkelaar)

Vragen over je woning?

Heb je vragen of klachten over je woning? De beheerder Marcel Wedage helpt je graag. Hij is op werkdagen bereikbaar via (020) 621 43 33 of per e-mail. Je kunt hem ook bezoeken op het spreekuur van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 10.00 uur op Loenermark 777-B.

De bewonerscommissie van De Punt

De bewonerscommissie bestaat uit Marieke Dongelmans, Eva Bollen en Carla van den Heuvel. Heb je vragen aan de bewonerscommissie? Stuur een e-mail naar depuntbewoners@hotmail.com.